Uw zakelijke tuinpartner

De buitenruimte van uw bedrijf is het eerste wat uw (potentiële) klanten zien voordat ze kennis maken, het is uw visitekaartje. Een verzorgde en passende buitenruimte is een beleving. Het wekt vertrouwen op, een goed gevoel en zorgt vooral voor een eerste positieve indruk.

Met ons team geven wij uw bedrijf graag deze juiste positieve uitstraling, een die past bij uw bedrijf, de omgeving en vooral uw wensen.

schetsontwerp zakelijk

Het ontwerp

Van plantenbakken, tot een groene rand of een compleet ingerichte tuin. Er is zoveel mogelijk om van de buitenruimte een mooi geheel te maken. Aan de hand van een gesprek duiken we in de identiteit en de sfeer van uw bedrijf en stellen we verschillende vragen. Want waar moet de buitenruimte aan voldoen? Welke wensen zijn er? Met uw richtlijnen en wensen als uitgangspunt starten we vervolgens met het realiseren van een passend ontwerp.

Tijdens het ontwerp houden we rekening met de uitstraling van uw bedrijf. We zorgen ervoor dat de buitenruimte een verlengde wordt van uw binnenruimte, dat het een geheel wordt. We kijken daarbij naar materiaalkeuze, de gewenste functionaliteiten en praktische en efficiënte oplossingen. Bovendien moet het onderhoudsvriendelijk zijn, zodat u er geen omkijken naar heeft.

De realisatie

Het ontwerp is akkoord en dus kunnen de plannen worden gerealiseerd. We maken een duidelijke planning zodat u weet wanneer de werkzaamheden zijn afgerond.

De aanleg wordt uitgevoerd door ons vaste team hoveniers, dat betekent vaste gezichten en een vast aanspreekpunt.

 

Projecten Minderhoud Hoveniers planten

Het onderhoud

Het ontwerp en de aanleg van de buitenruimte zijn de eerste stappen naar de positieve eerste indruk. Maar het onderhouden ervan is zeker zo belangrijk. Want de buitenruimte kan nog zo mooi zijn als het er niet netjes bijligt gaat het zijn doel voorbij.

U kunt er daarom op rekenen dat wij uw tuinonderhoud netjes, professioneel en volgens de afspraken uitvoeren. Zodat u zelf nergens meer naar om hoeft te kijken.

Soorten onderhoud

Er zijn verschillende oplossingen met betrekking tot het tuinonderhoud. Dit kunnen bijvoorbeeld periodieke werkzaamheden zijn die we vastleggen in een contract zodat u precies weet wanneer welke werkzaamheden worden uitgevoerd. Maar ook op oproepbasis. Dus of u nu wilt dat we de hele ruimte onderhouden of alleen bepaalde werkzaamheden oppakken, het is allemaal mogelijk. Samen kijken we naar welke vorm van onderhoud het beste bij uw bedrijf en wensen past.

Heeft u het ontwerp en de realisatie van de tuin elders laten uitvoeren en zoekt u iemand voor het onderhoud? Ook dan staan wij voor u klaar.

Waarom Hoveniersbedrijf Minderhoud?

Door onze persoonlijke benadering en flexibele service mogen wij al jarenlang verschillende bedrijven en instanties voorzien van passende bedrijfstuinen en ruimtes.

Met een vast team van vijftien hoveniers heeft u altijd een duidelijk aanspreekpunt en weet u precies waar u moet wezen. Daarnaast denken wij met u mee en bieden we u graag dat stukje ontzorging. Zo kunt u bezig blijven met uw kerntaken en wij met de onze.

  • Vast team
  • Korte lijntjes
  • Flexibel
  • Persoonlijke benadering
  • Onderhoudsvriendelijke tuinen
  • We denken met u mee
  • Duidelijke afspraken
  • Ontzorging