Een heerlijke manier om te ontspannen in uw tuin is een eigen spa. Lekker bubbelen in uw eigen vertrouwde omgeving. Goed voor de spieren en verminderd stress. De spa's zijn er in verschillende soorten en maten. Denk aan een bubbelbad, jacuzzi of hottub. Welke spa past het beste bij uw (droom)tuin? Bekijk de verschillende categorieën hieronder. 

Aqualife line spa

Aqualife Line

De Aqualife Line spa is een algemene en functionele spa met hoge kwaliteit, weinig onderhoud en ook nog eens duurzaam. Door verschillende indelingen kunnen er drie tot zes personen in zitten. Ideaal voor het gezin!

Exclusive line spa

Exclusive Line

De Exclusive Line spa heeft een modern design met exclusieve kenmerken. Daarnaast is het de beste en meest verfijnde spa op de Europese markt. Te gebruiken voor vier à vijf personen. 

premium line

Premium Line

De Premium Line spa is erg goed afgewerkt en de totaalkwaliteit presteert hoog. Daarbij heeft de spa een hoog rendement en de therapeutische bestendigheid is groot. Een strategisch ontwerp herkenbaar aan zijn moderne en sobere stijl. Geschikt voor 5 à 6 personen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Een eigen spa in uw (droom)tuin? Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.