Een tuinontwerp wat bij u past!

Hoveniersbedrijf Minderhoud kan voor u een compleet tuinontwerp verzorgen. Samen met u proberen wij tot een tuinontwerp te komen dat het beste bij u past. Ook kunnen wij u uitstekend adviseren over tuinmaterialen en materiaalcombinaties. Verder kunnen wij een beplantingsplan op maat voor u verzorgen zodat uw tuin elk seizoen wat te bieden heeft. Benieuwd naar de werkwijze van Hoveniersbedrijf Minderhoud wanneer u uw tuin wilt laten ontwerpen?

Werkwijze bij tuinontwerp

Stap 1. Meten is weten

Hoveniersbedrijf Minderhoud maakt met u een afspraak om uw tuinwensen en tuin idee├źn op locatie te inventariseren, en uw tuin in te meten zodat uw tuin zo optimaal mogelijk gebruikt kan worden. U kunt al uw wensen en voorkeur voor materialen kenbaar maken zodat wij dit kunnen vertalen naar een professioneel en creatief tuinontwerp. Ook kunnen we voor u een beplantingsplan maken of een kleine aanpassing in uw tuin inpassen in het bestaande tuinontwerp.

Stap 2. Schetsontwerp

Na de inventarisatie van uw tuinwensen, en eventuele te gebruiken materialen, maken wij voor u een creatief schetsontwerp of zelfs meerdere schetsontwerpen. In het tuinontwerp zal rekening gehouden worden met de uitstraling van uw woning en de directe omgeving. Wij geven u daarbij tuinadvies over goede materiaalkeuzes en combinaties zodat er in de tuin een goede balans en evenwicht ontstaat. Tevens maken wij bij ieder schetsontwerp een werk omschrijvende offerte met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het maken van een schetsontwerp is een creatief proces en zal daarom ook wat tijd in beslag nemen.

Stap 3. Presenteren van het tuinontwerp

Wij presenteren u het schetsontwerp met werk omschrijvende offerte op locatie of op ons bedrijf. Wij presenteren u altijd een tekening op schaal zodat alles in de juiste verhoudingen te zien is en er later geen misverstanden ontstaan. Ook is het mogelijk om materialen te bemonsteren zodat ook hierin de juiste keuze gemaakt kan worden. Een beplantingsplan maken wij meestal na de aanleg van uw tuin zodat alle borders precies bekend zijn. Indien gewenst kan dit natuurlijk ook gelijk gemaakt worden na het maken van een definitief tuinontwerp.

Stap 4. Eventuele aanpassingen

Na de presentatie van het tuinontwerp krijgt u de mogelijkheid het ontwerp eigen te maken en eventueel aan te passen waar nodig. Ook hierin adviseren wij u graag!

Stap 5. Definitief tuinontwerp

Als alles duidelijk is en er eventueel nog aanpassingen gedaan zijn, wordt er een definitief tuinontwerp gemaakt met een bijbehorende definitieve offerte. Ook alleen het maken van een tuinontwerp behoort tot de mogelijkheden. Ook als u zelf een ontwerp heeft, willen wij graag een offerte voor u maken. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een aanneemsom zodat voor u de kosten vooraf duidelijk zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om de werkzaamheden op nacalculatie uit te voeren of dat u zelf bepaalde werkzaamheden uitvoert.

Tuinontwerpen

Voorbeeld tuinontwerp
Tuinontwerp
Tuinontwerp Zeeland
Tuin ontwerp
Creatief tuintontwerp
Voorbeeld tuin ontwerpen

Zoekt u een tuinontwerp in Zeeland?

Bent u op zoek naar een tuinarchitect of hoveniersbedrijf in Zeeland, die voor u een creatief tuinontwerp kan verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf Minderhoud.

Contactgegevens

  • Bezoekadres:
  • Zandwegje 2A
  • 4357 RL Domburg

  • Postadres:
  • Zandwegje 2a
  • 4357 RL Domburg

  • 0118 - 581811
  • 06 - 29438664
  • BTW NR. NL8586.37.510.B.01.

  • Facebook