Wilt u tuinadvies?

Hoveniersbedrijf Minderhoud Domburg helpt u graag verder

Bent u op zoek naar creatieve tuin ideeën of tuinadvies? Zoekt u een hovenier in Zeeland die met u mee denkt om uw ideeën te vertalen naar een mooi ontwerp? Of weet u juist niet wat u met uw tuin aan moet en wilt u graag op weg geholpen worden? Wij helpen u graag.

Hoveniersbedrijf Minderhoud heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. We kunnen u uitstekend adviseren over materiaalkeuzes, tuinstijlen en beplanting. 

 

Tuinadvies van Hoveniersbedrijf Minderhoud

  • 1. Bepaal eerst het doel van uw tuin.

    Wilt u relaxen in de tuin? Moet het een familietuin worden met een plekje voor de kinderen waar ze kunnen spelen? Wilt u veel groen of juist meer bestrating? Als het gaat om de inrichting van uw tuin dan zijn er ontelbaar veel mogelijkheden. Met een helder tuinadvies helpen wij u graag de keuze wat makkelijker te maken. Een tuinadvies is mogelijk voor zowel particulieren als voor bedrijven en instellingen binnen Zeeland. 

  • 2. Onderhoud van uw tuin

    Bent u graag in de tuin bezig? Dan is een tuin met veel groen de juiste optie voor u. Bent u niet zo van het tuinieren, heeft u er te weinig tijd voor of wilt u er gewoon niet teveel tijd aan kwijt zijn? Kies dan voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Wilt u wel graag een groene tuin, maar niet het onderhoud? Dan zetten wij graag onze deskundigheid en ervaring in om uw tuin te onderhouden. 

Laat u inspireren door onze tuin ideeën

Geen tuin is hetzelfde, laat staan de wensen. Daarom geeft Hoveniersbedrijf Minderhoud u graag tuinadvies op maat. U kunt alvast wat inspiratie opdoen op de projectenpagina, hier vindt u een aantal voorbeelden van tuinen die wij aangelegd hebben bij onze klanten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op

Ontwerp, Aanleg, Onderhoud

Een tuin voor het hele gezin

Ontwerp, Aanleg, Onderhoud

Moderne tuin met strakke lijnen

Ontwerp, Aanleg, Onderhoud

Puur genieten in deze luxe leeftuin