Waarom een sauna?

Weer of geen weer, een sauna in uw tuin geeft u altijd een mogelijkheid om te ontspannen. Zo geniet u langer van uw tuin. Naast dat je onder veel weersomstandigheden kunt genieten van uw sauna, zijn er ook andere voordelen aan een sauna in uw tuin. Zo verbetert het uw immuunsysteem en maakt het geluksstofjes aan in uw lichaam. Het enige wat u nog moet beslissen is welk soort sauna het beste bij uw (droom)tuin past! De sauna's worden geproduceerd in Estland. Zo kunnen de sauna's getest worden onder extreme weersomstandigheden en ontstaan er goed geïsoleerde en energiezuinige sauna's. 

Elektrische sauna

Elektrische sauna

De elektrische sauna is snel te plaatsen in uw tuin. Door de elektrische kachel is de temperatuur eenvoudig te regelen. Daarnaast erg handig en veilig omdat u geen brandhout hoeft op te slaan en er dus geen open vuur is. U hoeft niet te wachten tot de sauna warm is. De elektrische sauna is geschikt voor drie tot vijf personen.

Stoomsauna

Stoomsauna

De Stoomsauna is versterkt het lichaam, verbetert de bloedtoevoer naar de huid en ontspant en herstelt de energiereserves van iedereen die het gebruikt. De KUUT Stoomsauna is geschikt voor twee tot vier personen en is eenvoudig op te zetten in de tuin van een stadswoning of tuinhuis.

Houtgestookte sauna

Houtgestookte sauna

De Houtgestookte sauna is perfect als u handig bent of graag bezig bent. Het bereiden van het houtvuur vindt u een onlosmakelijk ritueel van de sauna-ervaring. De KUUT Houtgestookte sauna is geschikt voor drie tot vijf personen en kan geplaatst worden in een stadstuin of naast een tuinhuis.

Neem vrijblijvend contact op

Genieten van een sauna in uw (droom)tuin? Neem contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.